החזון והעתיד…
אני לא יכול להחזיר את הגלגל לאחור אבל בהחלט יכול להסתכל קדימה! אני הייתי בר מזל. אך יש אחרים שלא זכו לקבל את אותם כלים.. זו למעשה הסיבה שלאחר שבע שנים של הכשרת מנחים לעבודה עם מבוגרים, בעזרת דמיון מודרך ו-NLP, החלטתי לעשות את הצעד: לסגור מעגל ולהקדיש את כל כולי להכשרת מנחים לעבודה עם ילדים ובני נוער, בגישה (שמבלי לשים לב) הלכתי ופיתחתי לאורך השנים. קודם כמונחה ולאחר מכן
כאיש מקצוע.
לאורך השנים הנחיית ילדים ונוער הפכה לשגרת היום יום שלי. הנחתי הרבה מאד מפגשים פרטניים עם תוצאות טובות מאד… ולאט לאט נולד הרצון להגיע ליותר ילדים ובני נוער, לשפר את איכות החיים שלהם ולעזור להם להפוך לבני אדם שמנהלים את הרגשות שלהם. לכן התחלתי להנחות קבוצות. אך הרצון להגיע לעוד יותר ילדים ובני נוער והצורך שלהם הובילו אותי למסקנה המתבקשת: להכפיל את עצמי!
זה מה שהוביל אותי לפתח גישה, (על פיה אני עובד,) לכדי הכשרת אנשי מקצוע אשר בוער בליבם לשפר את איכות חייהם של ילדים ובני נוער ולאפשר הם לחיות עולם טוב יותר.
הגישה, אותה אני מלמד במהלך ההרצאות, הסדנאות והקורסים התגבשה בזכות מאות הנחיות, הן הנחיות פרטניות והן קבוצתיות (של ילדים ובני נוער), וכן תוצאה ישירה של הצלחות וכישלונות אשר לימדו אותי מהי הדרך להגיע ולהוביל לתוצאות בזמן קצר.
כל המידע באתר מבוססת על הידע הרב שצברתי בתחום, ועל הניסיון שרכשתי לאורך השנים בהכשרת מאות מנחים בדמיון מודרך ו- NLP בחסות
אוניברסיטת בר אילן ואוניברסיטת חיפה.
נתראה בקרוב, תמיד זמין להתייעצות,
דוב